This Disappears When Logged In

Forum Issues Forum? Cant Find One...

Discussion in 'Questions and Answers' started by SpecterGT260, Mar 31, 2008.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. SpecterGT260

    SpecterGT260 Elite Member

    I could not find a board for forum issues, so i guess this is it.... i hope


    anyways, i am having difficulty editing my options. i tried switching to autosubscribe and i keep getting an error. just letting the higherups know about this
    Thanks
     
  2. venus

    venus Founding Member

  3. Rich

    Rich Administrator Staff Member Premium Member

    I need to know what error you are getting, and what thread or forum you are trying to subscribe to. Once I knows those things, I can try to replicate the error and then fix it.
     
  4. SpecterGT260

    SpecterGT260 Elite Member

    it is while editing my options to default subscribe to every thread i post in. I will copy the error message here momentarily
     
  5. SpecterGT260

    SpecterGT260 Elite Member

    this was choosing the "no instant email" option

    "
    Fatal error: Field showdonor is not defined in $validfields in class vb_datamanager_user in /includes/class_dm.php on line 485
    "
     
  6. Rich

    Rich Administrator Staff Member Premium Member

    Thank you for providing me with that info. That allowed me to know what I missed and as promised, it has been corrected. Subscribe away. ;)
     
  7. SpecterGT260

    SpecterGT260 Elite Member

    thank u kindly sir! :)
     
Thread Status:
Not open for further replies.

Share This Page